2014. november 25., kedd

A blogról...



Hejhó :)

Ezen a blogon egy angol Narry fanfiction fordítása lesz látható pár napon belül. Mostanában rákattantam a bromance történetekre, bármennyire is nem hiszek bennük. Narry szerintem nagyon édes, és amit találtam történet, az is nagyon tetszik, szóval hát igen.

Néhány szót, szókapcsolatot ki fogok cserélni a szövegben, hogy magyarosabb legyen, szóval aki előre halad az angol történetben, és nem ugyanazt látja viszont, annak mondom, hogy ez a könnyebb érthetőség kedvéért van. És mert nem tanulok angolt, szóval azt értek bele amit szeretnék.

Röviden...


A történet címe Steps to his heart. Egyenlőre 53 részből áll, plusz a karakterválaszok, reményeim szerint magyarul is annyi lesz, amennyi az eredeti.

A történetben Harry hihetetlenül szerelmes Niallbe, aki nem igazán fejez ki iránta érzelmeket. Harry két legjobb barátja próbál neki segíteni, hogy érzelmeket csikarjon ki Niallből, ami lassacskán sikerül is.


Ha eddig nem lett volna egyértelmű, ez egy FIÚ X FIÚ történet, szóval tényleg csak azok olvassák, akik bírják az ilyet :)


Várok sok szeretettel mindenkit, kommentelni, pipálni ér :)



xxHöri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése